Preskoči navigacijo

Pogoji uporabe spletnega mesta

Podatki o družbi

Lastnik in upravljavec tega spletnega mesta je družba Renishaw plc, registrirana v Angliji in Walesu pod številko 1106260 in s sedežem na naslovu New Mills, Wotton-under-Edge, Gloucestershire, GL12 8JR, Združeno kraljestvo.

Finančne informacije

Nekateri deli spletne strani lahko vsebujejo informacije o finančni uspešnosti družbe Renishaw. Informacije na spletni strani ne predstavljajo ponudbe vrednostnih papirjev ali kako drugače predstavljajo povabila ali spodbujanja katere koli osebe, da bi prevzela, naročila ali kako drugače pridobila ali prodala vrednostne papirje katere koli družbe iz Skupine Renishaw. Spletna stran lahko vsebuje v prihodnost usmerjene izjave, ki so podvržene tveganjem in negotovosti, saj se nanašajo na prihodnje dogodke. Dejanski rezultati se lahko razlikujejo od tistih, navedenih v tovrstnih izjavah, odvisno od različnih dejavnikov, ki vključujejo prihodnje ravni ponudbe, povpraševanja in cen izdelkov za industrijo; politično stabilnost in gospodarsko rast; razvoj in uporabo novih tehnologij; dejanja konkurenčnih podjetij ter naravne nesreče, vojne in teroristična dejanja.

Razpoložljivost izdelkov

Nekateri naši izdelki niso na voljo za prodajo v nekaterih državah. Za več informacij se obrnite na svojega lokalnega zastopnika družbe Renishaw.

Zavrnitev odgovornosti

Čeprav si Renishaw prizadeva za točnost informacij, objavljenih na tej spletni strani, obstaja možnost, da so nekateri deli spletne strani nepopolni ali vsebujejo zastarele oziroma napačne informacije. Prosimo vas, da pred kakršnimi koli ukrepi preverite veljavnost informacij in se posvetujete z nami. Pogoj za prost dostop do vsebine te spletne strani je vaše soglasje s tem, da Renishaw ne prevzema nobene odgovornosti za vaša dejanja, ki bi temeljila na zanašanju na informacije, pridobljene na naši spletni strani.

Datoteke PDF

Večina datotek PDF na spletni strani je združljiva s programom Adobe® Acrobat® V6. Za ogled datotek potrebujete program Adobe Acrobat Reader V7 ali novejšo različico.

O piškotkih

Poučite se o tem, kako uporabljamo piškotke na našem spletnem mestu.

Varstvo podatkov

V našem obvestilu o zasebnosti lahko izveste, kako zbiramo in uporabljamo vaše podatke.

Pravice intelektualne lastnine

Avtorske pravice za vsebino na teh straneh ima družba Renishaw plc – copyright © 2001–2021 Renishaw plc. Kakršnokoli kopiranje ali vključevanje dela ali celotne vsebine tega spletnega mesta v drugo delo je prepovedano. Dovoljeno je:

  1. tiskanje ali prenos delov vsebine spletnega mesta brez sprememb za osebno uporabo;
  2. kopiranje vsebine spletne strani z namenom pošiljanja posameznim tretjim strankam za njihovo osebno informacijo pod pogojem, da navedete Renishaw plc kot vir informacij in da obvestite tretjo stranko, da pogoji veljajo tudi zanjo in da mora ravnati v skladu z njimi.

RENISHAW, simbol sonde v logotipu RENISHAW, REVO, Renscan in Qontor so registrirane blagovne znamke podjetja Renishaw plc, RenDX je registrirana blagovna znamka podjetja Renishaw Diagnostics Limited in neuromate je registrirana blagovna znamka podjetja Renishaw Mayfield S.A. v Združenem kraljestvu in drugih državah. Slogan apply innovation in imena ter oznake drugih izdelkov in tehnologij podjetja Renishaw so blagovne znamke podjetja Renishaw ali njegovih podružnic.

Microsoft in Internet Explorer sta registrirani blagovni znamki ali blagovni znamki družbe Microsoft Corporation, Adobe in Acrobat sta registrirani blagovni znamki ali blagovni znamki družbe Adobe Systems Incorporated v Združenih državah Amerike in/ali drugih državah.

Veljavna zakonodaja

Za to spletno mesto, vključno s tem obvestilom, velja angleška zakonodaja.