Hoppa över navigering

Työstökoneliike M. Koskela Oy:stä tulee Renishaw Channelin uusin kumppani

Huhtikuu 2024

Työstökoneliike M. Koskela Oy on Kokkolassa sijaitseva metallialan yritys. Se on erikoistunut työstökoneiden korjaamiseen, huoltoon ja modernisointiin.

Renishaw, yksi maailman johtavista hienomekaniikka- ja teknologia-alan yhtiöistä, on ilmoittanut, että Suomessa toimiva työstökoneiden korjaamiseen erikoistunut Työstökoneliike M. Koskela Oy on hyväksytty sen Channel Partner -kumppaniohjelmaan.

Tämän kumppanuuden myötä Työstökoneliike M. Koskela Oy:stä tulee Premium-kumppani, joka tarjoaa pääsyn Renishaw'n työstökoneiden ja mittauskärkien tuotevalikoimaan. Yhtiö palvelee Suomessa toimivia asiakkaita mm. työstökoneiden korjaamiseen, huoltoon ja modernisointiin liittyvillä markkina-aloilla.

Renishaw Channel Partner -kumppaniohjelma pyrkii jatkuvasti parantamaan paikallisen asiakaspalvelun ja tuotetuen tasoa Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan (EMEA) markkina-alueilla. Kumppaniyhtiöt valitaan huolellisesti perustuen niiden alakohtaiseen kokemukseen ja asiantuntemukseen uusimman metrologian ja tuotannon aloilta.

[Marko Koskela, Työstökoneliike M. Koskela Oy:n toimitusjohtaja: ”Uusi Channel Partner -yhteistyö Renishaw'n kanssa sopii erinomaisesti nykyiseen tuote- ja palvelutarjontaamme. Uskomme, että yhteistyö Renishaw'n kanssa tulee olemaan menestyksekästä ja olemme erittäin iloisia tästä tilaisuudesta.”]

Lisätietoja osoitteessa www.renishaw.com

Fler bilder, videor, personalinformation och information om Renishaw och dess produkter finns på vår Mediacentral.