Skip navigation

DA - Sikkerhed

Hvis udstyret anvendes på en måde, som ikke er specificeret af producenten, kan udstyrets beskyttelse blive påvirket. Der er ingen dele inde i udstyret, der kan efterses eller repareres af brugeren.

ACC2-3 hovedstyringen skal anvendes sammen med den leverede PSU - XP POWER VEC40US24. Se producentens dataark på www.xppower.com.

PSU elektrisk effekt

Forsyningsspænding

90 V - 246 V vekselstrøm

Frekvensområde

47 Hz til 63 Hz

Effektforbrug

45 W maks.

Transiente spændinger

Klasse II

Vekselstrømsforsyningen til ACC2-3 afbrydes ved frakobling af IEC strømforsyningsstikket fra den leverede PSU. Hvis der kræves yderligere måder at afbryde strømforsyningen på, skal de være specificeret og monteret af maskinproducenten eller installatøren af produktet. Afbryderen/frakoblingsenheden skal være placeret, så operatøren nemt kan nå den, og den skal overholde alle relevante nationale regulativer for ledningsføring i det land, hvor installationen foretages.

Infrarøde lysstråler

KLASSE 1 LED-PRODUKT

FORSIGTIG! Dette produkt bruger infrarøde følestråler. Aksen foran den infrarøde lysstråle er på linje med sprækken på forsiden af portlågene. Selvom det er sikkert at kikke direkte på strålen, anbefales brugeren ikke at sætte øjet på linje med stråleaksen eller tæt på LED-kilden der sidder i højre side af port 8-låget.

ACR1 - infra red light emission - safety image_DA

Advarsler

Der er risiko for at blive klemt mellem bevægelige dele og mellem bevægelige og statiske dele. Hold ikke på sondehovedet under bevægelse eller ved manuelle sondeskift.

Pas på uventede bevægelser. Brugeren bør holde sig uden for hele probehovedets/forlængerens/probekombinationernes arbejdsområde.

Håndter og bortskaf batterier i henhold til producentens anbefalinger. Anvend kun de anbefalede batterier. Lad ikke batteriterminalerne komme i kontakt med andre genstande af metal.

I alle tilfælde, hvor der anvendes værktøjs- og koordinatmålemaskiner, anbefales det at bære beskyttelsesbriller.

Der er ingen dele inde i Renishawenhederne, som sluttes til lysnettet, der kan efterses eller repareres af brugeren. Send alle defekte enheder til Renishaws kundeservicecenter.

Udskift sikringer, der er sprunget, med nye komponenter af samme type. Se i afsnittet SIKKERHED (SAFETY) i produktdokumentationen.

Se afsnittet MAINTENANCE (VEDLIGEHOLDELSE) i produkt­dokumentationen for at få instruktioner til sikker rengøring af Renishaw­produkter.

Afbryd strømforsyningen, før der foretages vedligeholdelse.

Se maskinleverandørens brugervejledning.

Det er maskinleverandørens ansvar at sikre, at brugeren er bekendt med eventuelle risici i forbindelse med driften, herunder de risici, som er nævnt i Renishaws produktdokumentation, og at sikre, at der er tilstrækkelig afskærmning af sikkerhedsblokeringer.

Under visse omstændigheder kan probesignalet ved en fejl angive, at proben står stille. Stol ikke på, at probesignaler vil stoppe maskinens bevægelse.

ACC2-3 kan afbrydes fra vekselstrømmen ved hjælp af hovedafbryderen på bagpanelet. Hvis der kræves yderligere måder at afbryde strømforsyningen på, skal de være specificeret og monteret af maskinproducenten eller installatøren af produktet. Afbryderen skal være placeret, så CMM-operatøren nemt kan nå den, og den skal overholde IEC61010 og eventuelle andre relevante nationale regulativer for ledningsføring i det land, hvor installationen foretages.