Skip navigation

EL - Ασφάλεια

Εάν ο εξοπλισμός χρησιμοποιείται με τρόπο μη προδιαγεγραμμένο από τον κατασκευαστή, η παρεχόμενη προστασία του εξοπλισμού πιθανώς να παρεμποδίζεται. Στο εσωτερικό του εξοπλισμού δεν υπάρχουν εξαρτήματα που μπορούν να επισκευαστούν από το χρήστη.

Ο ελεγκτής κεφαλής ACC2-3 πρέπει να χρησιμοποιείται με το παρεχόμενο PSU - XP POWER VEC40US24. Δείτε το φυλλάδιο δεδομένων του κατασκευαστή στην ιστοσελίδα www.xppower.com.

Κατηγορίες ηλεκτρικών PSU

Τάση παροχής

90 V - 246 Vac

Εύρος συχνότητας

47 Hz έως 63 Hz

Κατανάλωση ισχύος

45 W μέγ

Μεταβατικές τάσεις

Κατηγορία ΙΙ

Το ACC2-3 απομονώνεται από την ισχύ εναλλασσόμενου ρεύματος μέσω αποσύνδεσης της υποδοχής ηλεκτρικού ρεύματος IEC από το παρεχόμενο PSU. Εάν απαιτούνται οποιαδήποτε συμπληρωματικά μέσα απομόνωσης, πρέπει αυτά να καθοριστούν και να τοποθετηθούν από τον κατασκευαστή της μηχανής ή από τον εγκαταστάτη του προϊόντος. Ο απομονωτής / η συσκευή αποσύνδεσης πρέπει να βρίσκονται σε σημείο εύκολα προσβάσιμο από το χειριστή και να συμμορφώνονται με οποιουσδήποτε εφαρμοζόμενους εθνικούς κανονισμούς καλωδιώσεων για τη χώρα εγκατάστασης.

Εκπομπή υπερύθρου φωτός

ΠΡΟΙΟΝ ΤΑΞΗΣ 1 ΜΕ ΦΩΤΟΔΙΟΔΟΥΣ LED

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το προϊόν αυτό χρησιμοποιεί δέσμες ανίχνευσης υπερύθρου φωτός. Ο άξονας στο μπροστινό μέρος της δέσμης υπερύθρου φωτός είναι ευθυγραμμισμένος με τις υποδοχές στα μπροστινά μέρη των καλυμμάτων των θυρών. Αν και η απευθείας θέαση της δέσμης είναι ασφαλής, ο χρήστης ενημερώνεται να αποφεύγει να κοιτάζει σε ευθυγράμμιση με τον άξονα της δέσμης ή κοντά στην πηγή LED που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του καλύμματος της θύρας 8.

ACR1 - infra red light emission - safety image_GR

Προειδοποιήσεις

Υπάρχει κίνδυνος συμπίεσης μεταξύ κινούμενων μερών καθώς και μεταξύ κινούμενων και στατικών μερών. Δεν πρέπει να κρατάτε την κεφαλή του ανιχνευτή κατά την κίνηση ούτε κατά τη διάρκεια χειροκίνητων αλλαγών του ανιχνευτή.

Προσέξτε τις ξαφνικές κινήσεις. Ο χρήστης πρέπει να παραμένει εκτός του χώρου που επηρεάζεται από όλους τους συνδυασμούς λειτουργίας της κεφαλής του αισθητήρα, της προέκτασης και του αισθητήρα.

Να χρησιμοποιείτε και να διαθέτετε τις μπαταρίες σύμφωνα με τις συστάσεις του κατασκευαστή. Να χρησιμοποιείτε μόνο τις προτεινόμενες μπαταρίες. Μην αφήσετε να έλθουν σε επαφή οι πόλοι της μπαταρίας με άλλα μεταλλικά αντικείμενα.

Σε όλες τις εφαρμογές που συνεπάγονται τη χρήση εργαλείων μηχανημάτων και εξαρτημάτων CMM, συνιστάται η χρήση συσκευής προστασίας των ματιών.

Στο εσωτερικό μονάδων της Renishaw που συνδέονται με το κεντρικό ηλεκτρικό ρεύμα δεν υπάρχουν εξαρτήματα που μπορούν να επισκευαστούν από το χρήστη. Επιστρέψτε τις ελαττωματικές μονάδες σε εξουσιοδοτημένο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της Renishaw.

Αντικαταστήστε τις καμένες ασφάλειες με νέες ασφάλειες του ίδιου τύπου. Ανατρέξτε στο κεφάλαιο ΑΣΦΑΛΕΙΑ στο σχετικό εγχειρίδιο προϊόντος.

Για οδηγίες σχετικά με τον ασφαλή καθαρισμό των προϊόντων Renishaw, ανατρέξτε στην ενότητα Συντήρηση του έντυπου συνοδευτικού υλικού του αντίστοιχου προϊόντος.

Αποσυνδέστε το μηχάνημα από το ηλεκτρικό ρεύμα πριν επιχειρήσετε οποιεσδήποτε εργασίες συντήρησης.

Ανατρέξτε στις οδηγίες λειτουργίας του προμηθευτή του μηχανήματος.

Αποτελεί ευθύνη του προμηθευτή του μηχανήματος να εξασφαλίσει ότι ο χρήστης είναι ενήμερος για τυχόν κινδύνους που συνεπάγεται η λειτουργία, συμπεριλαμβανομένων όσων αναφέρονται στα εγχειρίδια του προϊόντος της Renishaw και ότι υπάρχουν τα απαιτούμενα προστατευτικά καλύμματα και οι συνδέσεις ασφαλείας.

Υπό ορισμένες συνθήκες μπορεί το σήμα ανιχνευτή να δώσει εσφαλμένη ένδειξη θέσης του ανιχνευτή. Μη βασίζεστε στα σήματα ανιχνευτή για τη διακοπή της κίνησης του μηχανήματος.

Το ACC2-3 απομονώνεται από την παροχή εναλλασσόμενου ρεύματος μέσω του διακόπτη παροχής στον πίσω πίνακα. Εάν απαιτούνται οποιαδήποτε συμπληρωματικά μέσα απομόνωσης, πρέπει αυτά να καθοριστούν και να τοποθετηθούν από τον κατασκευαστή της μηχανής ή από τον εγκαταστάτη του προϊόντος. Ο απομονωτής πρέπει να βρίσκεται σε σημείο εύκολα προσβάσιμο από το χειριστή του CMM και να συμμορφώνεται με το πρότυπο IEC61010 και με οποιουσδήποτε εφαρμοζόμενους εθνικούς κανονισμούς καλωδιώσεων για τη χώρα εγκατάστασης.