Skip navigation

ET - Ohutus

Kui seadet kasutatakse viisil, mida tootja ei ole ette näinud, võib seadme pakutav kaitse väheneda. Seadmestiku sees ei ole ühtegi kasutaja hooldatavat komponenti.

Põhikontrollerit ACC2-3 tuleb kasutada koos kaasasoleva toiteplokiga XP POWER VEC40US24. Vaadake tootjapoolset andmelehte, mis on saadaval veebilehel www.xppower.com.

Toiteploki elektrilised nimiandmed

Toitepinge

90 V - 246 Vac

Sagedusala

47 Hz – 63 Hz

Võimsustarve

Maksimaalselt 45 W

Siirdepinged

Klass II

ACC2-3 isoleeritakse vahelduvvoolutoitest, ühendades Rahvusvahelise Elektrotehnikakomisjoni (IEC) võrgukonnektori tarnekomplektis sisalduvast toiteplokist lahti. Kui esineb vajadus täiendavate isoleerimisviiside järele, tuleb need määratleda ja paigaldada masina tootjal või toote paigaldajal. Isolaator/katkestusvahend peab asuma kasutajale hõlpsalt ligipääsetavas kohas ning vastama kõigile kohalduvatele riiklikele juhtmestikke käsitlevatele regulatsioonidele, mis kehtivad riigis, kuhu seade on paigaldatud.

Infrapunavalguse emissioon

KLASSI 1 LED-TOODE

ETTEVAATUST! Tootes kasutatakse infrapuna tajukiiri. Infrapunakiire ees olev telg asub pordi kaane esiosal olevate avadega ühel joonel. Kuigi kiire sisse vaatamine on ohutu, ei soovitata kasutajal siiski silma kiire teljega samale joonele ega pordi 8 kaanest paremal asuva LED-allika lähedale panna.

ACR1 - infra red light emission - safety image_ET

Hoiatused

Muljumisoht eksisteerib masina liikuvate ning liikuvate ja liikumatute osade vahel. Ärge hoidke masina liikumise ajal või sondi käsitsi vahetamise ajal sondipeast kinni.

Olge ettevaatlik ootamatute liikumiste suhtes. Kasutaja peab jääma väljapoole kogu sondi pea/laienduse/sondi kombinatsiooni tööpiirkonda.

Akude käitlemine ja utiliseerimine peab toimuma vastavalt tootja poolt antud soovitustele. Kasutage ainult tootja poolt soovitatud akusid. Vältige akupesade kokkupuudet muude metallobjektidega.

Kõikide rakenduste puhul, mis kasutavad tööpinke või koordinaatmõõtemasinaid, on soovitav kasutada kaitseprille.

Vooluvõrgus töötavates Renishaw' masinates ei ole selliseid osi, mida kasutaja peaks ise hooldama. Tagastage vigased seadmed volitatud Renishaw' klienditeeninduskeskusse.

Asendage läbipõlenud kaitsmed uute sama tüüpi kaitsmetega. Lugege asjaomase toote dokumentatsiooni jaotist OHUTUS.

Renishaw' toodete ohutu puhastamise juhised on toodud vastava toote dokumentatsioonis jaotises „Hooldus“.

Enne hooldustööde tegemist ühendage seade toiteallikast lahti.

Täpsemad juhised leiate masina tarnija poolt antud kasutusjuhendist.

Masina tarnija vastutuseks on tagada, et kasutajat teavitatakse masina tööga kaasnevatest ohtudest, kaasa arvatud need ohud, mida on mainitud Renishaw toote dokumentides, ning samuti tagada, et masinaga oleks kaasas korrektsed kaitsepiirded ja turvalukud.

Teatud tingimustel võib sondi signaal viidata valesti sondiga seotud olukorrale. Ärge lootke masina liikumise peatamiseks sondi signaalile.

ACC2-3 isoleeritakse vahelduvvoolust tagapaneelil asuva aku peatoitelüliti abil. Kui esineb vajadus lisaisoleerimisviiside järele, tuleb need määratleda ja paigaldada masina tootjal või toote paigaldajal. Isolaator peab asuma koordinaatmõõtemasina operaatorile kergelt ligipääsetavas kohas ja olema kooskõlas standardiga IEC61010 ning teiste juhtmestikke puudutavate kohalduvate riiklike eeskirjadega.