Skip navigation

RO - Instrucţiuni de siguranţă

Dacă echipamentul este folosit în alte condiţii decât cele specificate de producător, gradul de siguranţă oferit de acesta poate fi diminuat. Nu există părţi reparabile în interiorul echipamentului.

Controller-ul ACC2-3 trebuie folosit numai cu sursa de alimentare PSU - XP POWER VEC40US24 furnizată. Vezi fișa tehnică a producătorului la www.xppower.com.

Specificaţii sursă de alimentare

Tensiune de alimentare

90 V - 246 Vac

Gama de frecvenţe

47 Hz până la 63 Hz

Puterea consumată

45 W max

Tensiuni tranzitorii

Categoria II

Controller-ul ACC2-3 se poate izola de la reţeaua de alimentare cu energie electrică prin deconectarea cablului de rețea IEC de la sursa de alimentare furnizată. În cazul în care este necesară izolarea suplimentară, aceasta trebuie proiectată și realizată de către producătorul maşinii sau instalatorul produsului. Echipamentul de izolare/deconectare trebuie poziţionat la îndemâna operatorului şi trebuie să fie în concordanţă cu regulamentele în vigoare în ţara de instalare.

Emisie lumină infraroșie

ATENŢIONARE PRODUS LED DE CLASĂ 1

ATENŢIE: Acest produs folosește fascicule sensibile la infraroșii. Axa din fața fasciculului de lumină IR este situată în linie cu canelurile din fața capacelor portului. Deși este sigur să se privească fasciculul în mod direct, se recomandă utilizatorului să evite să privească de-a lungul axei fasciculului sau în apropierea sursei LED situate în partea dreaptă a capacului 8 al portului.

ACR1 - infra red light emission - safety image_RO

Avertismente

Există riscul prinderii pielii atât între piesele în mişcare cât şi între piesele în mişcare şi cele fixe. Nu ţineţi de capul palpatorului în timpul deplasării acestuia sau în timpul schimbării manuale a palpatorului propriu-zis.

Atenţie la deplasările neaşteptate. Operatorul trebuie să rămână complet în afara zonei de acţiune a ansamblului cap palpator/prelungitor/palpator propriu-zis.

Manipulaţi şi aruncaţi bateriile în conformitate cu instrucţiunile fabricantului. Utilizaţi numai bateriile recomandate. Nu permiteţi terminalelor bateriei să intre în contact cu alte obiecte metalice.

În toate aplicaţiile care presupun utilizarea maşinilor unelte sau a MMC, se recomandă protejarea ochilor.

Nu există elemente care pot fi reparate de utilizator în interiorul surselor de alimentare Renishaw. Sursele defecte trebuie transmise Centrului de Service Renishaw pentru Clienţi.

Înlocuiţi siguranţele arse numai cu componente noi de aceeaşi valoare. Vezi capitolul SIGURANŢĂ al documentaţiei fiecărui produs implicat.

Pentru instrucţiuni referitoare la curăţirea în siguranţă a produselor Renishaw, vezi capitolul Întreţinere al documentaţiei fiecărui produs implicat.

Înaintea executării oricăror operaţii de întreţinere, scoateţi echipamentul de sub tensiune.

Consultați instrucțiunile de operare livrate de furnizorul mașinii.

Furnizorul mașinii este responsabil să asigure că utilizatorul cunoaște pericolele pe care le presupune operarea mașinii, inclusiv cele menționate în documentația produsului Renishaw, și să asigure că sunt furnizate dispozitivele de blocare și de protecție corespunzătoare.

În anumite circumstanţe, semnalul palpatorului poate indica în mod eronat poziţia aşezată a acestuia. Nu vă bazaţi pe semnalele primite de la palpator pentru a opri deplasarea maşinii.

ACC2-3 este izolat de reţeaua de curent alternativ prin intermediul întrerupătorului de reţea de pe panoul posterior. Dacă sunt necesare mijloace suplimentare de izolare, acestea trebuie specificate și montate de către producătorul sau instalatorul produsului. Comanda izolaţiei trebuie poziţionată la îndemâna operatorului si trebuie sa fie comformă cu IEC61010 şi cu normele naţionale aplicabile în ţara de instalare.