Skip navigation

FI - Turvallisuus

Jos laitetta käytetään valmistajan ohjeista poikkeavalla tavalla, sen suojavaikutus voi olla puutteellinen. Laitteen sisällä ei ole huollettavia osia.

ACC2-3-pääohjainta käytetään yhdessä laitteen PSU - XP POWER VEC40US24 kanssa. Katso valmistajan tiedotetta osoitteessa www.xppower.com.

PSU-sähköluokitukset

Syöttöjännite

90 V – 246 V AC

Taajuusalue

47–63 Hz

Virrankulutus

45 W enintään

Siirtojännitteet

Luokka II

ACC2-3 eristetään vaihtovirtalähteestä irrottamalla IEC-virtajohdin laitteen mukana toimitetusta PSU-yksiköstä. Jos muita eristämistapoja tarvitaan, ne tulee määritellä ja asentaa koneen valmistajan tai tuotteen asentajan toimesta. Eristyskytkin/katkaisija on sijoitettava asennuspaikalla voimassa olevien sähköteknisten asennusohjeiden mukaisesti sellaiseen paikkaan, jossa se on helposti käyttäjän ulottuvilla.

Lähettää infrapunavaloa

LUOKAN 1 LED-TUOTE

VAROITUS: Tämä tuote käyttää infrapunavalo (IR) -pohjaisia tunnistusvalokeiloja. IR-valokeilan etuakseli sijaitsee samassa linjassa portin kansien edessä olevien aukkojen kanssa. Vaikka valokeilaan voi katsoa suoraan turvallisesti, on suositeltavaa välttää asettamasta silmiä samaan linjaan valokeilan akselin kanssa tai portin 8 kannen oikealla puolella olevan LED-lähteen lähelle.

ACR1 - infra red light emission - safety image_FI

Varoitukset

Liikkuvien osien ja staattisten osien välillä on litistymisvaara. Älä pidä kiinni mittapäästä sen liikkuessa tai vaihtaessasi anturia käsin.

Varo odottamatonta liikettä. Käyttäjien on pysyteltävä mittapään, jatkeen ja anturin yhdistelmän toiminta-alueen ulkopuolella.

Käytä ja hävitä paristot niiden valmistajien ohjeiden mukaisesti. Käytä ainoastaan suositeltuja paristoja. Älä anna pariston napojen koskettaa muita metalliesineitä.

Silmänsuojainten käyttö on suositeltavaa kaikkia työstökoneita ja koordinoituja mittauskoneita (CMM) käytettäessä.

Sähköverkkoon kytkettävät Renishaw-tuotteet eivät sisällä käyttäjän huollettavia osia. Vialliset osat tulee palauttaa valtuutetulle Renishaw-asiakaspalvelukeskukselle.

Korvaa palaneet sulakkeet samantyyppisillä uusilla sulakkeilla. Lue tuotedokumentaation Safety (Turvallisuus) -kohta.

Renishaw-tuotteiden turvalliset puhdistusohjeet löytyvät tuotedokumentaation Maintenance (Huolto) -kohdasta.

Katkaise virta ennen huoltotoimenpiteiden suorittamista.

Tutustu koneen toimittajan käyttöohjeisiin.

Koneen toimittajan vastuulla on että käyttäjä on saanut tiedon mahdollisista käyttöön liittyvistä vaaroista, mukaan lukien Renishaw'n tuoteselosteessa mainitut vaarat. Konetoimittajan tulee myös varmistaa, että suojukset ja turvalukitukset ovat riittävät.

Tietyissä olosuhteissa anturin signaali saattaa virheellisesti ilmaista anturin kytkeytynyttä tilaa. Älä luota siihen, että anturin signaalit pysäyttävät varmuudella koneen liikkumisen.

ACC2-3 eristetään vaihtovirtalähteestä takapaneelissa olevan pääkatkaisijan avulla. Jos ylimääräisiä eristyskeinoja tarvitaan, tämä täytyy määritellä ja mahdolliset laitteet kiinnittää koneeseen tuotteen valmistajan tai asentajan toimesta. Eristyskytkin on sijoitettava IEC61010 -standardin ja asennuspaikalla voimassa olevien sähköteknisten asennusohjeiden mukaisesti sellaiseen paikkaan, jossa se on helposti CMM-käyttäjän ulottuvilla.