Skip navigation

LT - Sauga

Jei įranga naudojama ne taip, kaip nurodo gamintojas, gali sumažėti įrangos teikiama apsauga. Įrangos viduje nėra jokių detalių, kurių techninę priežiūrą galėtų atlikti pats naudotojas. ACC2-3 galvos valdiklis turi būti naudojamas kartu su tiekiamu maitinimo bloku (PSU) – XP POWER VEC40US24. Žr. gamintojo duomenų lapą adresu www.xppower.com.

Maitinimo bloko (PSU) elektriniai parametrai

Maitinimo įtampa

90–246 V KS

Dažnio diapazonas

47–63 Hz

Energijos sąnaudos

maks. 45 W

Pereinamoji įtampa

II klasė

Atjungus IEC maitinimo tinklo jungtį nuo tiekiamo maitinimo bloko, ACC2-3 yra atskirtas nuo kintamosios srovės. Jei reikia papildomų izoliavimo priemonių, jas turi nurodyti ir sumontuoti įrenginio gamintojas arba produkto montuotojas. Izoliatorius / atjungimo įrenginys turi būti įrengtas lengvai operatoriui pasiekiamoje vietoje bei atitikti bet kokius taikomus nacionalinius jungimo reikalavimus, galiojančius šalyje, kurioje montuojama.

Infraraudonosios šviesos spinduliuotė

1 KLASĖS ŠVIESOS DIODŲ GAMINYS

ATSARGIAI! Šiame gaminyje naudojami infraraudonieji aptikimo spinduliai. Priešais infraraudonosios šviesos spindulį esanti ašis yra lygiagrečiai angoms, esančioĄms jungties dangteliuose. Nors yra saugu tiesiogiai žiūrėti į spindulį, naudotojui rekomenduojama vengti žiūrėti lygiagrečiai spindulio ašiai arba arti prie šviesos diodo šaltinio, esančio 8 jungties dangtelio dešinėje pusėje.

ACR1 - infra red light emission - safety image_LT

Įspėjimai

Tarp judančių detalių bei tarp judančių ir statiškų detalių pakliuvę objektai gali būti suspausti. Nelaikykite zondo galvutės judant įrenginiui ar keisdami zondą rankiniu būdu.

Saugokitės netikėtų judesių. Naudotojui nerekomenduojama atidaryti veikiančios zondo galvutės / ilgintuvo / zondų junginio gaubto.

Akumuliatorius naudokite ir juos utilizuokite pagal gamintojo rekomendacijas. Naudokite tik rekomenduotus akumuliatorius. Saugokite, kad prie akumuliatoriaus gnybtų nesiliestų jokie kiti metaliniai objektai.

Atliekant visus darbus, kai naudojami įrenginio įrankiai, įrenginys valomas ir prižiūrimas, rekomenduojama užsidėti apsauginius akinius.

„Renishaw“ prietaisuose, maitinamuose iš elektros tinklo, nėra detalių, kurias galėtų remontuoti pats naudotojas. Grąžinkite sugedusius prietaisus įgaliotajam „Renishaw“ klientų aptarnavimo centrui.

Pakeiskite perdegusius saugiklius to paties tipo saugikliais. Žr. atitinkamo gaminio dokumentacijoje skyrių SAUGA.

„Renishaw“ gaminių saugaus valymo instrukcijas rasite atitinkamo gaminio dokumentuose „Priežiūros“ skyriuje.

Prieš atlikdami techninę priežiūrą, išjunkite elektros srovės tiekimą.

Laikykitės įrenginio tiekėjo naudojimo nurodymų.

Įrenginio tiekėjas atsako už tai, kad naudotojas būtų įspėtas apie pavojus, susijusius su įrenginio naudojimu, taip pat apie pavojus, minimus „Renishaw“ prietaiso techninėje dokumentacijoje, ir kad būtų sumontuoti atitinkami apsauginiai įrenginiai bei blokatoriai.

Susiklosčius tam tikroms aplinkybėms, zondo signalas gali neteisingai nurodyti, kad jo reikšmės atstatytos į pradinę būseną. Nepasikliaukite zondo signalais ir iš karto nestabdykite įrenginio.

ACC2-3 izoliuojama nuo kintamosios srovės naudojant maitinimo tinklo jungiklį, esantį galiniame skyde. Jei reikia papildomų atskyrimo priemonių, jas turi nurodyti ir sumontuoti įrenginio gamintojas arba gaminio montuotojas. Skyriklis turi būti lengvai pasiekiamas koordinatinės matavimo mašinos operatoriui ir turi atitikti IEC61010 bei kitas valstybės, kurioje montuojama mašina, elektros laidų instaliacijos taisykles.