Skip navigation

LV - Drošība

Ja iekārtu lieto neatbilstīgi ražotāja norādēm, tās nodrošinātā aizsardzība var mazināties. Iekārtā nav detaļu, kuru apkopi var veikt lietotājs.

Dalītājgalvas kontrolleris ACC2-3 ir jāizmanto tikai kopā ar komplektā ietverto barošanas bloku XP POWER VEC40US24. Skatiet ražotāja datu lapu vietnē www.xppower.com.

Barošanas bloka elektrisko parametru prasības

Barošanas spriegums

90–246 V maiņstrāva

Frekvenču diapazons

47–63 Hz

Enerģijas patēriņš

Ne vairāk par 45 W

Nestacionārais spriegums

II klase

Maiņstrāvas padevi ACC2-3 var pārtraukt, atvienojot IEC standarta elektrotīkla savienotāju no komplektā ietvertā barošanas bloka. Ja vajadzīgi papildu atvienošanas līdzekļi, tie ir jānorāda un jānodrošina ierīces ražotājam vai izstrādājuma uzstādītājam. Izolatoram / atvienošanas ierīcei jāatrodas operatoram viegli aizsniedzamā vietā un jāatbilst visiem elektroinstalācijas noteikumiem, kas ir piemērojami valstī, kurā uzstādīta ierīce.

Infrasarkanais starojums

1. KLASES LED IZSTRĀDĀJUMS

UZMANĪBU! Šis izstrādājums izmanto infrasarkano staru jutīgumu. Infrasarkanās gaismas staru kūļa priekšējā ass atrodas vienā līmenī ar spraugām pieslēgvietu vāku priekšējās daļās. Lai gan tieša skatīšanās staru kūlī ir droša, lietotajam ieteicams izvairīties no acu atrašanās vienā līmenī ar staru kūļa asi vai tuvu LED avotam, kas atrodas 8. pieslēgvietas vāka labajā pusē.

ACR1 - infra red light emission - safety image_LV

Brīdinājumi

Pastāv risks tikt saspiestam starp kustīgajām daļām, kā arī starp kustīgajām un nekustīgajām daļām. Neturiet zondes galviņu kustības laikā vai veicot zondes nomaiņu manuāli.

Uzmanieties no nejaušām kustībām. Lietotājam jāpaliek ārpus kontaktmērgalviņas/uzgaļa/zondes pilna darbības rādiusa.

Lietojiet un atbrīvojieties no baterijas saskaņā ar ražotāja ieteikumiem. Izmantojiet tikai ieteicamās baterijas. Neļaujiet bateriju spailēm saskarties ar citiem metāla objektiem.

Izmantojot darba iekārtas vai koordinātu mērīšanas ierīces, ieteicams izmantot acu aizsarglīdzekļus.

Strāvai pievienotajās „Renishaw” ierīcēs nav daļu, kuru apkopi var veikt lietotājs. Bojātas ierīces nosūtiet atpakaļ uz tuvāko „Renishaw” klientu apkalpošanas centru.

Aizvietojiet izdegušus drošinātājus ar tā paša tipa jauniem komponentiem. Skatiet attiecīgā izstrādājuma dokumentācijas DROŠĪBAS sadaļu.

Lai uzzinātu par drošu „Renishaw“ izstrādājumu tīrīšanu, attiecīgā izstrādājuma dokumentācijā izlasiet apkopes sadaļu.

Atvienojiet izstrādājumu no strāvas pirms jebkuru apkopes darbu veikšanas.

Skatiet iekārtas piegādātāja ekspluatācijas instrukcijas.

Iekārtas piegādātājs atbild par to, lai lietotājs tiktu iepazīstināts ar jebkuriem draudiem, kas saistīti ar tās darbību (ieskaitot tos, kas minēti „Renishaw“ izstrādājuma dokumentācijā), un lai būtu nodrošinātas atbilstošas aizsargierīces un aizsargbloķētāji.

Noteiktos apstākļos zondes signāls var nepareizi norādīt zondes stāvokli. Nepaļaujieties uz zondes signāliem, lai apturētu iekārtas kustību.

ACC2-3 no maiņstrāvas var atslēgt ar galveno slēdzi, kas atrodas uz aizmugurējā paneļa. Ja nepieciešami papildu atvienošanas līdzekļi, tie ir jānorāda un jānodrošina iekārtas ražotājam vai izstrādājuma uzstādītājam. Izolatoram jābūt novietotam tā, lai tas būtu viegli pieejams koordinēto mērīšanas mašīnu operatoram un atbilstu IEC61010 un jebkuriem saistītajiem uzstādīšanas valsts elektrotehniskajiem noteikumiem.